Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google paljasti: Näin paljon Android-laitteita maailmasta löytyy

Manu Pitkänen

Google paljasti: Näin paljon Android-laitteita maailmasta löytyy
Vaikka Android-puhelinmerkeillä onkin mennyt vähän mollivoittoisesti, paisuu itse käyttöjärjestelmän käyttäjäkunta kuitenkin edelleen kuin pullataikina.

Viime vuoden Google I/O:ssa Google kertoi Androidin ylittäneen miljardin aktiivikäytössä olevan laitteen rajapyykin. Kasvu on jatkunut tänäkin vuonna, sillä Googlen Sundar Pichain mukaan käytössä olevia Android-laitteita on jo 1,4 miljardia kappaletta. Puhelimet ovat kiistatta suurin ryhmä näistä laitteista, mutta Androidin laitevalikoimaa on laajennettu myös aktiivisesti uusille vesille, kuten älykelloihin, autoihin ja televisioihin.

Googlen kannalta tilanne on tietysti mahtava. Yhtiö elää mainoksista ja kun mahdollisimman moni saadaan sen kehittämän alustan sekä sen myötä tarjoiltujen verkkopalveluiden pariin, pystytään mainoksilla tahkoamaan hyvin rahaa. Google kertoi samaisessa tilaisuudessa, että Google Play -sisältökaupalla on miljardi käyttäjää.

Chromecastistakin saatiin tilastopäivitys: mediatikkuja on myyty reilun kahden vuoden aikana yli 20 miljoonaa kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja