Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC aikoo esitellä pian sen ensimmäisen Android Marshmallow -puhelimen

Manu Pitkänen

HTC aikoo esitellä pian sen ensimmäisen Android Marshmallow -puhelimen
HTC esitteli juuri eilen pari uutta älypuhelinta Aasian markkinoille, mutta julkistukset eivät loppuneet vielä siihen. Taiwanilaisyhtiö aikoo nimittäin järjestää uuden lehdistötilaisuuden 20. lokakuuta, jota pääsee seuraamaan kuka tahansa yhtiön verkkosivujen kautta.

Lehdistölle lähetetyn erillisen kutsun perusteella tilaisuudessa tullaan näkemään HTC:n ensimmäinen Android 6.0 Marshmallowiin perustuva älypuhelin. Jää nähtäväksi miten vajaan kuukauden päästä esiteltävä laite eroaa käytännössä juuri julkistetusta One M9+ Super Camerasta vai eroaako se mitenkään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja