Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft paljasti jo vahingossa tulevat Lumia-puhelimet

PuhelinvertailuMicrosoft on vahingossa lisännyt tulevat Lumia-puhelimet omalle verkkosivulleen, kertoo Windows Central. Yhtiön brittisivustolta löytyy kirjoitushetkellä Lumia 950 ja Lumia 950 XL -mallit.
Sivusto kertoo, että Lumia 950 on varustettu 5,2 tuuman WQHD-kosketusnäytöllä (2560x1440), 20 megapikselin kameralla, 32 gigatavun tallennustilalla ja microSD-muistikorttipaikalla. Lumia 950 XL:ssä on samaa tekniikkaa, mutta näytön koko on 5,7 tuumaa.

Microsoft julkaisee uudet älypuhelimet ensi viikon tiistaina 6. lokakuuta. Lumia-puhelinten lisäksi odotetaan muun muassa uutta Surface-tablettia.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja