>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn odotettu Xperia Z5 Compact tuli myyntiin Suomessa

Manu Pitkänen

Sonyn odotettu Xperia Z5 Compact tuli myyntiin Suomessa
Sonyn IFA-elektroniikkamessuilla esittelemä Xperia Z5 Compact on tullut myyntiin Suomessa ja muualla Euroopassa tällä viikolla. Puhelinta myydään Suomessa noin 599 euron hintaan.

Alun perin Sony kertoi Xperia Z5 -puhelimien tulevan myyntiin maailmanlaajuisesti lokakuussa, mutta näemmä Z5 Compactin kohdalla myynti päästiin aloittamaan hieman odotettua aikaisemmin. Keskikokoisen Xperia Z5:n on luvattu tulevan myyntiin lokakuussa ja Suomessa Gigantti kertoo verkkosivuillaan puhelimien toimitusten alkavan 7. lokakuuta.

Elisan julkaisemalla myyntilistalla Xperia Z5 Compact oli Saunalahti.fi-verkkokaupan viidenneksi myydyin puhelin syyskuussa.

"Hirmuisella" 4K-näytöllä varustettu Xperia Z5 Premium tulee Sonyn ilmoittamien tietojen mukaan myyntiin marraskuussa, joten sitä odottavien täytyy vielä malttaa mielensä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.