Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft lisäsi Band-rannekkeeseen tyyliä

Manu Pitkänen

Microsoft lisäsi Band-rannekkeeseen tyyliä
Uusien puhelimien ja Surface-koneiden lisäksi Microsoft esitteli New Yorkissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa toisen sukupolven Band-aktiivisuusranneketta.

Uudessa Bandissä Microsoft on keskittynyt korjaamaan ensimmäisen version ehkä suurinta heikkoa kohtaa, muotoilua. Ensimmäinen Band näytti ulkoisesti aika karkealta ja ehkä nörttimäiseltä, mutta toisen sukupolven Bandin kaarevan näytön ansiosta laitteesta on saatu sulavalinjaisempi ja tyylikkäämmän näköinen.

Teknisiä ominaisuuksia on parannettu muun muassa lisäämällä barometri, jonka ansiosta voidaan seurata korkeusmuutoksia esimerkiksi lenkin aikana. Toisen sukupolven Bandillä voidaan myös mitata maksimaalista hapenottokykyä (VO2. Edellisen Bandin tapaan uusi ranneke sisältää myös sisännrakennetun GPS:n, joten puhelinta ei välttämättä tarvitse pitää mukana lenkkimatkojen seurantaa varten.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.