Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft aloittaa Windows 10 -päivitykset Lumioille joulukuussa

Manu Pitkänen

Microsoft aloittaa Windows 10 -päivitykset Lumioille joulukuussa
Microsoftin eilisessä lehdistötilaisuudessa keskityttiin yksinomaan laitteisiin, joten ymmärrettävästi ohjelmisto-ominaisuuksille ei Continuumia lukuun ottamatta annettu lava-aikaa. Tilaisuuden jälkeen jäikin edelleen avoimeksi kysymykseksi, että koska Windows 10 Mobilen jakelu Windows Phone 8.1 -laitteisiin alkaisi.

Lumian virallisilla Facebook-sivuilla Microsoft on kuitenkin täsmentänyt, että Windows 10 Mobilen ohjelmistopäivitykset pistetään käyntiin joulukuussa. Ensimmäisenä päivityksen saavat Microsoftin verkkosivujen mukaan Lumia x3x- ja x4x-sarjan laitteisiin, joten vanhempien Lumioiden omistajat joutuvat odottamaan päivitystä hieman. Maakohtaisia eroja löytynee tälläkin kertaa.Tarkkaa päivämäärää ei tietysti vielä tiedetä ja ajankohta ehtii vielä seuraavan parin kuukauden aikana muuttumaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.