Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus 5X tulee Suomeen marraskuussa

Manu Pitkänen

Nexus 5X tulee Suomeen marraskuussa
LG aikoo aloittaa Nexus 5X:n myynnin Suomessa marraskuusn puolivälissä. Puhelimen 16 gigatavun version hinta on 479 euroa ja 32 gigatavun mallin hinta on 529 euroa.

Lopullista päivämäärää ei lyöty vielä tässä vaiheessa lukkoon, mutta myynti alkanee samoihin aikoihin kuin tänä vuonna esitellyn toisenkin Nexus-puhelimen, Nexus 6P:n. Huawein kehittämä puhelin tulee myyntiin Suomessa marraskuun 9. päivänä. Sen hinnat ovat tallennustilasta riippuen 649 euroa (32GB), 699 euroa (64GB) tai 799 euroa (128GB).

Nexus 5X:stä löytyy 5,2 tuuman Full HD -näyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri sekä isoilla 1,5 mikrometrin pikseleillä varustettu 12,3 megapikselin kamera. Takakuoresta heti kameran alta löytyy myös Nexus Imprint -sormenjälkilukija.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.