Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sarjakuvat ja mobiilipelit yhdistävä espoolaisyritys julkaisi robottitaistelupelin Androidille ja iOS:lle

Sami Koivunen

Sarjakuvat ja mobiilipelit yhdistävä espoolaisyritys julkaisi robottitaistelupelin Androidille ja iOS:lle
Espoolainen startup-yritys Tunnel Ground Oy julkaisi viime viikolla Void of Heroes -pelin iOS:lle.

Vuonna 2012 perustettu Tunnel Ground yhdistää liiketoimintamallissaan mobiilipelit ja sarjakuvat. Yritys on saanut hankkeeseen rahoitusta Tekesiltä. Painetut sarjakuvat ovat jo saavuttaneet menestystä Yhdysvalloissa ja Suomessakin sarjakuvan ensipainos on ostettavissa Suomalaisesta Kirjakaupasta. Sarjakuvan avulla pelaaja voi hankkia lisäsisältöä peliin.

Itse peli sijoittuu sijoittuu tulevaisuuteen. Pelaajan tehtävänä on ohjata kolmiulotteisessa maailmassa isoa taistelurobottia ja taistella muita ihmispelaajia vastaan. Scifi-henkisessä pelissä on panostettu erityisesti graafiikkaan ja musiikkiin. Nyt iOS:lle saapunut peli julkaistiin Android-pelaajille jo syyskuussa Amazonin sovelluskaupassa.

Peli on ollut aiemmin esillä mm. Domessa. Jutussa Tunnel Groundin toimitusjohtaja toimiva Jukka Planman kertoi mm. pelin olevan vertailtavissa tankkipelien kaltaisiin core­- ja mid core -peleihin.Void of Heroesin voi ladata Applen laitteille App Storesta. Androidille pelin voi ladata Amazonin sovelluskaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja