Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Adobe ja Dropbox aloitti yhteistyön – helpottaa PDF-tiedostojen hallintaa

Manu Pitkänen

Adobe ja Dropbox aloitti yhteistyön – helpottaa PDF-tiedostojen hallintaa
Vuosi sitten Dropbox kertoi aloittaneensa yhteistyön Microsoftin kanssa Office-sovellusten ja Dropboxin integraation syventämiseksi. Seuraavaksi yhteistyökumppaniksi valikoitui Adobe.

Adoben kanssa Dropbox on keskittynyt PDF-tiedostojen hallinnan helpottamiseen. Adobe Acrobat DC:n ja Acrobat Readerin käyttäjät voivat tästä päivästä lähtien lisätä ohjelmien uusimpiin versioihin Dropbox-tunnuksensa, jolloin pilveen tallennetut PDF-tiedostot voi avata kätevästi suoraan Acrobat-sovellusten kautta.

Tulevien kuukausien aikana Acrobat Readerin iOS-käyttäjät pääsevät myös tekemään merkintöjä (mm. allekirjoituksia ja kommentteja) Dropboxiin tallennettuihin PDF-tiedostoihin. Sama integraatio on tulossa myös Androidille, mutta sitä joudutaan odottamaan vuoteen 2016 saakka.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja