Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus esittelee pian uuden puhelimen

Manu Pitkänen

OnePlus esittelee pian uuden puhelimen
OnePlussan perustaja Carl Pei lupaili tälle vuodelle OnePlus 2:n lisäksi vielä toista älypuhelinjulkistusta. Näillä näkymin tämä luvattu esittely pidetään 29. lokakuuta.

Hypen nostattamiseksi OenPlus on julkaissut kuvalla varustetun twiitin, jossa nähdään pimeässä varastossa hehkuva X-kirjainta muistuttava lamppu sekä "See you October 29th" -teksti (suom. Nähdään 29. lokakuuta). Viestin tekstiosa paljastaa vielä, että tapaamispaikaksi on valittu Lontoo.

Vähän aika sitten ilmeni myös, että OnePlus on jättänyt yhdysvaltain televalvontaviranomaiselle paperit uuden laitteen hyväksymiseksi. Dokumenteista selviää, että puhelimessa on 5,5 tuuman näyttö ja 1,9 gigahertsin taajuudella toimiva järjestelmäpiiri. Dokumentteihin oli lisätty myös kuva laitteesta (uutiskuva).
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.