Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uuden Tizen-puhelimen, tässä on Samsung Z3

Matti Vähäkainu

Samsung esitteli uuden Tizen-puhelimen, tässä on Samsung Z3
Samsung tunnetaan erityisesti Android-puhelimistaan ja tietysti Galaxy- ja Note-mallistot ovat oiva esimerkki tästä. Yhtiö on kuitenkin pitkään kehittänyt myös Googlesta riippumattomia puhelimia, joissa pyöritetään alustaa nimeltä Tizen.

Tizen on saanut jälleen kaikessa hiljaisuudessa yhden mallin lisää valikoimiin. Samsung Z3 on edullinen älypuhelin, josta löytyy viiden tuuman HD-kosketusnäyttö, gigatavu RAM-muistia ja 8 gigatavua tallennustilaa. Puhelin tukee microSD-muistikortteja, joten tallennustilaa saa kyllä lisää.

Kamerat ovat led-salamalla varustettu kahdeksan megapikselin takakamera ja viiden megapikselin eteenpäin suunnattu selfie-kamera, jonka kuvauskulma on 120 astetta. Strategiset mitat ovat puolestaan 70 x 141.6 x 7.9mm ja 137 grammaa. Laitteen akku on varsin kookas 2600 mAh.

Z1:n seuraaja on varustettu siis varsin vaatimattomilla spekseillä, mutta hintakin on sen mukainen. Tämän kuussa Intiassa markkinoille saapuva Samsung Z3 maksaa vain hieman yli 100 euroa. Eurooppaan saapumisesta ja länsimarkkinoille suunnatusta mallista ei kerrottu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja