Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sanoma julkaisi ilmaisen Aku Ankka -korttitaistelupelin

Sami Koivunen

Sanoma julkaisi ilmaisen Aku Ankka -korttitaistelupelin
Kotimainen viestintäyhtymä Sanoma on julkaissut The Duckforce Rises -pelin iOS:lle 87 maassa.

The Duckforce Rises on kehitetty yhteistyössä peliyritys Kuuaseman ja sarjakuvajätti Disneyn kanssa. Peli testattiin soft-launchin muodossa kesällä Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

Pitkäaikainen Disney-kumppanuus ja ennakkoluuloton partneroituminen pelialan osaajien kanssa on tuonut meille uutta huimaa osaamista, jota pystymme hyödyntämään muussakin tulevaisuuden kehitystyössä.

Kids Median liiketoimintajohtaja Ulla Leppä Sanomien uutisissa.Itse pelissä seikkailevat Ankkalinnan hahmot. The Duckforce Rises perustuu muiden suosittujen korttipelien tapaan erilaisten erikoiskykykorttien pelaamiseen. Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta rahalla voi ostaa nopeuttavia ja helpottavia lisäosia. Tarkemmin peliin voi tutustua alla olevasta trailerista.
Euroopan lanseeraus mittaa nyt käytännössä, miten olemme pelissä onnistuneet. The Duckforce Rises sijoittuu markkinoilla ainutlaatuiseen segmenttiin, jolla on laaja potentiaalinen kohderyhmä. Pelaajien täytyy käyttää strategisia taitoja pelastaakseen Ankkalinnan asukkaat vihollisilta, joiden joukossa ovat muun muassa klassiset Karhukopla ja Milla Magia, mutta myös aivan uusia hahmoja.

The Duckforce Risesin voi ladata Applen laitteille App Storesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.