Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto väittää: Galaxy Note5 tuleekin myyntiin Euroopassa

Puhelinvertailu

Vuoto väittää: Galaxy Note5 tuleekin myyntiin Euroopassa
Samsung esitteli tämän vuoden puhlettijulkaisut elokuussa ja laitteet olivat juuri sitä mitä odotettiin. Kaksikko koostui kaarevalla näytöllä varustetusta S6 Edge+ -mallista sekä perinteiseksi muodostuneesta ja kynällä varustetusta Note5 -mallista.

Yksi useita suomalaisia hämmentänyt ja jopa vihastuttanut yllätys oli kuitenkin, että suositulle Note-älypuhelinsarjalle ei luvattu jatkoa Euroopassa. Note5:n julkaisu keskitettäisiin Yhdysvaltoihin ja Suomessa sekä muualla Euroopassa puhlettivaihtoehtona on Galaxy S6 Edge+.
Olipa syy jaotteluun mikä tahansa, niin olisi kummallista, ettei Samsung tarjoaisi Euroopassa lainkaan huippusuositun laitteen uusinta sukupolvea. Nyt huhu Romaniasta kertoo, että Samsungilla valmisteltaisiin Note5:n saapumista Eurooppaan.

Vuotaja, joka väittää olevan yhteyksissä Samsung Romaniaan, kertoo Gadget-talk.ro:lle, että Samsung olisi esitellyt laitetta jälleenmyyjille ennakkoon tammikuun julkaisua silmällä pitäen.

Kuinka paljon vuodossa on perää, sitä on vaikea sanoa, mutta Euroopasta ja Suomesta löytyy varmasti paljon kuluttajia, jotka eivät välttämättä halua maksaa ylimääräistä kaarevasta näytöstä ja haluavat puhletin kaveriksi kynän.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja