DNA otti käyttöön operaattorilaskutuksen Google Playssä

2
Manu Pitkänen

DNA otti käyttöön operaattorilaskutuksen Google Playssä
DNA on mahdollistanut Google Play -ostosten maksamisen puhelinlaskun mukana. Operaattorilaskutuksen ansiosta puhelimeen ei tarvitse lisätä maksukorttitietoja. Laskutus toimii niin "normaaleissa" postpaid-liittymissä kuin ennakkoon maksetuissa prepaid-liittymissäkin.

"DNA haluaa laajentaa jatkuvasti mobiilimaksamisen mahdollisuuksia ja tehdä ostamisen helpoksi puhelimen kautta. DNA:lla on jo käytössä vastaava maksutapa Windows Phone Storessa ja nyt mahdollisuus maksaa sovelluskaupan ostoksia suoraan laskulle laajenee myös Android-puhelimiin. Monet asiakkaat eivät halua tallentaa maksukorttinsa tietoja verkkoon, joten uusi maksutapa ratkaisee tämän ongelman. DNA toteuttaa ensimmäisenä operaattorina Suomessa Google Play -operaattorilaskutuksen. Kaiken kaikkiaan laskutustapa on käytössä jo yli 30 maassa", kertoo DNA:n Handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan.

Operaattorilaskutuksen voi ottaa käyttöön samalla kun seuraavan kerran ostaa Google Playstä digitaalista sisältöä. Ennen salasanan lisäämistä klikkaat vain tuotteen hintaa ja valitset maksutapavaihtoehdoista "Ota DNA-laskutus käyttöön". Google Play lähettää tämän jälkeen tilin vahvistamiseksi maksuttoman tekstiviestin, minkä jälkeen Google-tilille pyydetään lisäämään laskutustiedot. Kuvalliset ohjeet löytyvät täältä.Mikäli operaattorilaskutusta ei löydy listasta, niin kannattaa kokeilla Google Playn väliaikaistiedostojen poistamista. Se onnistuu seuraavasti: Asetukset -> Sovellusten hallinta -> Google Play Kauppa -> Pakota lopetus. Odota hetki ja valitse Poista tiedot.

Jos puhelinlaskujen ei halua karkaavan käsistä, kannattaa pohtia operaattorilaskutuksen käytön estopalvelun aktivointia perheen pienimmille. Eston voi kytkeä päälle itsepalvelussa tai asiakaspalvelun kautta. Google Playn oletuskäyttöraja on 150 euroa kuukaudessa (maksimikertaostos 60 €).

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo X80 Pro – hinta laskenut -35%

vivo X80 Pro
1569 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2400 €

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € Hobby Hall
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

1

Olisi kuvitellut että tämä olisi arkipäivää kaikilla operaattoreilla ja kaikissa storeissa, mutta ei näköjään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Kiitos vaihteeksi hyvästä uutisesta (no toivottavasti ei mainos)

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sillattiis:

Olisi kuvitellut että tämä olisi arkipäivää kaikilla operaattoreilla ja kaikissa storeissa, mutta ei näköjään.


Juu, jos jotain lisättävää olisi toivonut, niin maininta kilpalijoista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.