Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n ennakkomyynti alkoi Suomessa

Manu Pitkänen

Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n ennakkomyynti alkoi Suomessa
Microsoftin vähän aika sitten esittelemien Lumia 950- ja Lumia 950 XL -älypuhelimien ennakkomyynti on alkanut Suomessa. Puhelimet tulevat myyntiin 599 ja 699 euron hintaan – isommasta XL-mallista joutuu tietysti maksamaan enemmän. Molemmista puhelimista tulee saataville musta ja valkoinen värivaihtoehto.

Puhelimia voi ennakkotilata operaattoreilta ja muilta jälleenmyyjiltä tästä päivästä eteenpäin. Puhelimien toimitukset alkavat kuitenkin vasta 3. joulukuuta – ensimmäiset Windows 10 -Lumiat ennättävät siis pukinkonttiin, mutta odottelua on vielä jäljellä kuutisen viikkoa.

Jos Lumioiden tekniset ominaisuudet ovat ehtineet jo unohtua, niin speksit voi käydä tarkistamassa Puhelinvertailun vertailujutusta. Näytön koon lisäksi puhelimet eroavat toisistaan erityisesti järjestelmäpiirin osalta (Snapdragon 808 vs. Snapdragon 810). Molemmissa puhelimissa on 20 megapikselin kamera, kolmesta LEDistä koostuva salama, USB-C-portti sekä erikoisuuksina nestejäähdytys ja Windows Hello -iiristodennus.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja