Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uusi sovelluskauppa on lähtenyt jakeluun

1
Puhelinvertailu

Googlen uusi sovelluskauppa on lähtenyt jakeluun
Android on saamassa uudistetun version Play-sovelluskaupasta. Googlen uusi sovelluskauppa on lähtenyt jo jakeluun osassa maailmaa, kertoo Android Guys.

Uudelleensuunniteltu sovelluskauppa tuo mukanaan helpommin navigoitavan designin. Erityisesti Google on kiinnittänyt huomiota erottaakseen toisistaan pelit (Games), sovellukset (Apps) ja viihteen (Entertainment). Näiden kolmen kategorian alta löytyy tuttuja alakategorioita.
Tietojen mukaan jotkut ovat jo saaneet uuden sovelluskaupan ulkonäön, ja laajemmin päivityksen pitäisi tulla saataville tämän viikon aikana. Päivitys ei vaadi toimenpiteitä käyttäjältä, vaan se on tuotu jo edellisissä päivityksissä, joten päivitys saapuu heti kun Google laittaa sen kyseisen verkon laitteille käyttöön.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentit (1)

AndroidWindows (vahvistamaton)

1

Vielä kun pääsisi eroon noista hirveistä karkkiväreistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja