Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagramin bumerangi on uusi video-ominaisuus

PuhelinvertailuInstagram on esitellyt uuden ominaisuuden, jota se kutsuu nimellä Boomerang (suom. bumerangi). Takaisin palaavasta heittoaseesta nimensä saanut video-ominaisuus tuo pikaviestifirman mukaan viestittelyyn jotain "odottamatonta ja hauskaa".

Vaikka kyse on vain yhdestä pienestä ominaisuudesta, niin sille on omistettu oma sovellus. Slogan ("It's not a photo. It's not a gif. It's a Boomerang.") kertoo, että kyseessä ei varsinaisesti ole kuva eikä GIF-animaatio. Kyse on kuitenkin pitkälti juurikin gif-animaatiosta.

Käytännössä käyttäjän painaa nappia ja sovellus ottaa kymmenen kuvaa, jotka muodostavat sekunnin animaation. Animaatiota toistetaan edestakaisin eikä siihen liitetä ääntä.

Luonnollisesti bumerangien jakoon käytetään Instagramia ja sovellus löytyy Google Playstä Androidille ja App Storesta iOS:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja