Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook kannattaa päivittää: iPhonea kiusannut akkukesto-ongelma korjattu

Manu Pitkänen

Facebook kannattaa päivittää: iPhonea kiusannut akkukesto-ongelma korjattu
Facebook kertoo korjanneensa uusimmassa iOS-sovelluksen päivityksessä iPhone-käyttäjien kohtaaman akkukesto-ongelman. Päivittämällä Facebook uusimpaan versioon, ei sovelluksen pitäisi enää hotkia akkua tyhjäksi yhtä ahkerasti kuin aikaisemmin.

Joidenkin käyttäjien kohtaama aggressiivinen virrankäyttö johtui muutamasta ohjelmointivirheestä. Yhtenä tekijänä oli tiedonsiirtokoodikirjastosta löytynyt odotussilmukka, joka teki tarpeettomasti toistuvia kyselyitä suorittimelle. Toinen virrankäyttöä lisännyt tekijä oli virheellisesti hallitut audioistunnot. Jos sovelluksella katsoi uutisvirrasta videon, ei audioistunto päättynyt videon päättymiseen, vaan jäi soittamaan äänettömästi taustalle.

Näiden ohjelmointivirheiden vuoksi Facebook jäi toimimaan taustalle, vaikka sen erikseen estäisi asetuksista.


Jos iPhonesi akku tyhjeni normaalia vilkkaammin Facebookin takia, niin kannattaa käydä lataamassa päivitys App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja