Galaxy S6 edge+ vanhenee jo tammikuussa?

3
Manu Pitkänen

Galaxy S6 edge+ vanhenee jo tammikuussa?
Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Samsung aikoo rukata puhelinjulkaisustrategiaansa aikaistamalla Galaxy S7:n julkistuksen tammikuulle. Muitakin muutoksia on tulossa, mikäli uusimpia huhuja on uskominen.

Vietnamilaisen Samsungviet-sivuston mukaan Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen lisäksi Samsung esitteli samassa tilaisuudessa myös puhlettikokoluokan Galaxy S7 edge+:n. Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että elokuussa esitellyn Galaxy S6 edge+:n uutuusarvo jää hyvin lyhyeksi.

Samsungvietillä ei ole historiaa luotettavaksi osoittautuneista huhuista, joten tietoihin kannattaa suhtautua terveellä epäluulolla. Väittämä sinäänsä ei kuitenkaan vaikuta mitenkään mahdottomalta. Vastaavai tuotejulkaisuaikataulujen synkronointeja löytyy historiasta muitakin, esimerkiksi kolmannen sukupolven iPadin elinkaari jäi varsin lyhyeksi.Luotettavista Samsung-kontakteista tunnettu SamMobile ei ole kuullut vietnamilaissivuston esittämiä tietoja omilta lähteiltään, muttei pysty myöskään toisaalta kumoamaankaan niitä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
samsunki (vahvistamaton)

1

Ei kannata ostaa Samsunkeja kun ne vanhenee ihan parissa kuukaudessa iPhone sentääs säilyy vuoden uutukaisena ellei enemmän ja arvo säilyy voi aina myydä pois hyvällä hintaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jsrppi0123 (vahvistamaton)

2

Mietitäänpäs kuinkas kauan Nokia lumia 930. Oli Windows puhelimeen lippulaiva malli. Juuri äskettäin vasta julkaistiin uusi lippulaiva malli Microsoft lumia 950. Nokia lumia 930. Oli ainakin 1v lippulaiva malli ehkei pidempään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jsrppi0123:

Mietitäänpäs kuinkas kauan Nokia lumia 930. Oli Windows puhelimeen lippulaiva malli.


Lumia 1520 loppuvuodesta 2013, Icon 2014 alussa myyntiin, 930 kesällä. 1520 laskien aika tarkkaan parivuotta.

No tuota ei ehkä voi laskea MSn paremmuudeksi, vaan kyse enemmän siitä että jättivät julkaisematta ja vanhojenkin mallien myynnin käytännössä lopettivat hyvissä ajoin, vaikka korvaava ei edes julkaistu.

Tämän uutisen hengessä olisi Lumioista uutisoitu että 1520 vanheni parissa kuukaudessa, samoin Icon.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samsunki:

Ei kannata ostaa Samsunkeja kun ne vanhenee ihan parissa kuukaudessa iPhone sentääs säilyy vuoden uutukaisena ellei enemmän ja arvo säilyy voi aina myydä pois hyvällä hintaa.

Viiltävää sarkasmia :-)

Mutta onko julkaisutahti tihentynyt, tuntuu että kaksi mallia vuodessa tahti on yleistynyt, pitäskö puhua enemmin jatkuvasta /liukuvasta rauta päivityksestä, ei enään ns isoja versio päivityksiä. Asiakas siis saa uusinta, riipumatta mihin vuodenaikaan ostot sattuu ajoittuun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.