>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony kiistää mobiiliosaston myyntihuhut

Matti Vähäkainu

Sony kiistää mobiiliosaston myyntihuhut
Sonyn matkapuhelinliiketoiminta on ollut ongelmissa viime vuodet ja alkuvuodesta suunnitellut irtisanomiset johtivat tuhannnen ruotsalaistyöntekijän potkuihin. Yhtiöstä kuitenkin edelleen vakuutetaan, ettei mobiiliyksikköä olla myymässä.

Focus Taiwanin haastattelussa ollut Sony Mobilen GM Jonathan Lin kiistää, että yhtiö olisi poistumassa mobiilibisneksestä ja etsimässä ostajaa Sony Mobile -yksikölle. Linille asian vahvisti Sony Mobilen toimitusjohtaja Hiroki Totoki tapaamisessa Japanissa.

Jotain kuitenkin on tapahduttava, jotta yhtiön hiipuva matkapuhelinliiketoiminta saadaan takaisin oikeille raiteille.

Lin vakuutti, että Sony uskoo uusiin huippupuhelimiin, joihin lukeutuu erityisesti Xperia Z5 -mallisto. Myös emoyhtiön toimitusjohtaja Kazuo Hirai on kommentoinut huhuja mobiiliyksikön myynnistä. Hirain mukaan yhtiö jatkaa valitsemallaan tiellä ja pyrkii nollaamaan tappiot ensi vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.