Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yotaphonen omistus siirtyy suurimmaksi osaksi Hongkongiin

Manu Pitkänen

Yotaphonen omistus siirtyy suurimmaksi osaksi Hongkongiin
Hongkongilainen pääomasijoitusyhtiö REX Global Entertainment on ostanut 64,9 prosentin osuuden tuplanäyttöisistä puhelimistaan tunnetusta Yota Devicesista. Omistuksensa myy Telconet Capital Limited Partnership 100 miljoonan dollarin hintaan.

Omistusjärjestelyn myötä REX Global Entertainment on sitoutunut rahoittamaan Yota Devicesia 50 miljoonalla dollarilla. Raha tullaan käyttämään Yota Devicesin seuraavan sukupolven tuotteiden kehitykseen. Kauppa voi auttaa myös Yotaa laajenemaan Kiinan markkinoille, jonne yhtiöllä on ollut jo pidemmän aikaa suunnitelmia.

REX Globalin sijoitukset eivät kuitenkaan liity erityisen läheisesti Kiinan matkapuhelinsektoriin, joten pääsyä markkinan ytimeen sijoittaja ei pystyne antamaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja