Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi tulevaa Motorolan Droidia kuvissa

PuhelinvertailuLuottovuotaja Evan Blass (@evleaks) on vuotanut Motorolan kaksi Yhdysvaltain markkinoille saapuvaa älypuhelimallia. Blassin kuva esittelee Motorola Droid Turbo 2:n ja Droid Maxx 2:n edestä ja takaa useilla värivaihtoehdoilla.

Kyseiset laitteet ovat tietysti toisen sukupolven versiot Motorolan erityisesti Verizon-operaattorille valmistamista Droid-malleista. Verizonin omistaman Droid-tavaramerkin alla oleva Turbo-malli on operaattorin lippulaivamalli Android-puhelimille. Droid Maxx puolestaan luottaa pääasiassa valtavaan akkuun ja sen mukana tuomaan huikeaan akkukestoon.

Laitteet esitellään virallisesti ensi viikolla, mutta Droid Turbon yllätysvaltiksi on vahvistettu Verizonin toimesta iskut kestävä "särkymätön" näyttö.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja