Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Apple Musicin Android-versio paljastui ennen julkaisua

Puhelinvertailu

Saksalainen Mobile Geeks on julkaissut verkossa kuvia, jotka ovat väitetysti Apple Music -sovelluksen Androidille suuntaavasta beetaversiosta. Musiikkipalvelun sovellusta odotetaan Androidille vielä tämän syksyn aikana.

Applen musiikkipalvelulla ei mene kenties aivan niin vahvasti kuin Kaliforniassa todennäköisesti toivottiin alkuvuodesta ennen palvelun virallistamista. Kenties nostetta tuo uuden alustan mukana tuomat miljoona potentiaaliset asiakkaat.
Apple on tuomassa palvelun mobiilisovelluksen myös Android-käyttäjien ulottuville, joka on yhtiön aiempaan strategiaan nähden varsin erikoista, sillä Apple ei ole pääsääntöisesti julkaissut omia sovelluksiaan Androidille.

Kuvista päätellen vaikuttaa, ettei Apple ole jättänyt pois juurikaan toiminnallisuutta ja mukailee jopa Androidin design-kieltä. Esimerkiksi paljon puhuttu Beats 1 -radio löytyy Android-sovelluksesta ja asetuksista löytyy jopa iOS-versiosta – ainakin toistaiseksi – puuttuva cache-määrän valinta.

Lisää kuvia löydät Mobile Geeksin artikkelista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja