Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen pelistudio sai pörssiyhtiön rahoittajakseen

Manu Pitkänen

Suomalainen pelistudio sai pörssiyhtiön rahoittajakseen
Vuoden alkupuolella perustettu suomalainen pelistudio Koukoi Games on saanut miljoonan dollarin (n. 900 000 euroa) rahoituksen. Pääomasijoituksia aiotaan hyödyntää kehitteillä olevan Crashing Season -pelin julkaisussa sekä muiden julkistamattomien suunnitelmien eteenpäin viemisessä.

Rahoituskierrokselle otti osaa yhteensä 25 tahoa. Mukaan mahtui niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiä, muun muassa sanomalehtikonserni Keskisuomalainen.

Koukoi Gamesin ensimmäisen pelin, Crashing Seasonin, testimarkkinajulkaisu on ajoitettu tälle vuodelle. Laaja kansainvälinen julkaisu koittaa ensi vuoden alussa. Yrityksessä työskentelee reilu 10 henkilöä.

Pelikehittäjä kuvailee Crashing Seasonia fysiikkapohjaiseksi 3D-mobiilipeliksi, jossa tarkoituksena on paeta metsästäjiä erilaisten eläinhahmojen avulla niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Pakomatkan aikana pelaajan tulee myös suorittaa hänelle annettuja lisätehtäviä.



Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.