Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kasvatti Android-sovellusten maksimihintaa

Puhelinvertailu

Google kasvatti Android-sovellusten maksimihintaa
Google on muuttanut sovelluskauppansa maksimihinnoittelua, kertoo Android Police. Aiemmin Suomessa ja muualla Euroopassa sovelluksen hinta oli enimmillään 199 euroa, nyt maksimihinta on liki tuplat.

Yhdysvalloissa sovelluksista voi pyytää enimmillään 400 dollaria, joka on tuplat entiseen verrattuna, ja Euroopassa vastaava luku on pääosin 350 euroa – lukuuottamatta muut valuutat. Minimihinta on pysynyt ennallaan ja on Suomessa siis 50 senttiä.
Mistä ihmeestä sitten pyydetään 350 euroa? Todennäköisesti yli 300 euron sovelluksia ei tule juurikaan, mutta kenties se avaa sovelluskehittäjille uudenlaisia mahdollisuuksia sovelluksen sisäisissä ostoissa.

Eri maiden minimi ja maksimihinnat löytyvät täältä.
Töihin AfterDawniin
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja