Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei hankki softaosaamista alkuperäisestä iPhone-suunnittelijasta

Matti Vähäkainu

Huawei hankki softaosaamista alkuperäisestä iPhone-suunnittelijasta
Huawei on palkannut käyttökokemussuunnittelun johtoon uuden henkilön, jonka historiasta löytyy yksi älypuhelinten UX-designin pioneereja eli tietysti Apple. Huawei on panostanut viimeisen parin vuoden ajan kovasti länsimaihin ja tahti ei näytä ainakaan hidastuvan.

Applella luovana johtajana työskennellyt Abigail Brody on nyt osa Huawein softaosastoa ja toimii johtavana UX-suunnittelijana. Huomioitavaa on, että kiinalaisyhtiö on ottanut mallia jo aiemmin Applelta käyttöjärjestelmän UI:n suhteen, jota yhtiö kutsuu nimellä EMUI.

Huawein EMUI-käyttöliittymä koostuu Applen tavoin kotinäkymästä, johon tuodaan kaikki asennetut sovellukset. Muista Android-käyttöliittymistä poiketen Huawei ei siis ole uskonut sovellusvalikkoon. Voisikin kuvitella, että Brody tulee vahvistamaan tätä näkemystä tai vahvistamaan sen toteutusta.

Brody oli mukana suunnittelemassa aivan ensimmäisiä iPhone-malleja ja lopetti Applella vuonna 2011. Sittemmin hän on työskennellyt muun muassa eBaylle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.