Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus X esiteltiin – muotoilua korostava puhelin edulliseen hintaan

Manu Pitkänen

OnePlus X esiteltiin – muotoilua korostava puhelin edulliseen hintaan
Kesällä julkistetun OnePlus 2 -lippulaivan jatkoksi kiinalaisbrändi on esitellyt muotoilua korostavan OnePlus X:n. Uutuuspuhelin tulee saataville Euroopassa 5. marraskuuta ja se maksaa 269 euroa.

OnePlus X muistuttaa muotoilullisesti iPhone 4:ää: puhelimen etu- ja takapuolta peittää lasiset kuoret (myyntiin tulee myös Ceramic-erikoismalli, jossa käytetään zirkoniaa), mutta reunoja ympäröi metallinen kehys.

Suorituskyvyllisesti X-puhelimen pitäisi olla lähellä viime vuonna julkaistua OnePlus Onea, sillä molemmissa laitteissa käytetään Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä ja keskusmuistia (LPDDR3) löytyy kolme gigatavua. OnePlus X:stä löytyy myös 13 megapikselin kamera. Näyttö on kuitenkin kutistunut viiteen tuumaan (Full HD, AMOLED) ja etukamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon. OnePlus X:ssä on myös muistikorttipaikka. Tarkempi kuvaus teknisistä tiedoista löytyy OnePlussan verkkosivuilta.

OnePlus X:n kohdalla käynnistyy jälleen kutsukampanja. Yhtiö kuitenkin lupaa avata joulukuusta lähtien joka viikko verkkokauppansa tunniksi, jonka puitteissa puhelimen voi ostaa myös ilman kutsua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.