Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm kiistää uuden Snapdragonin ylikuumenemisen

Puhelinvertailu

Aiemmin tällä viikolla huhut kertoivat, että Qualcommin tuleva huippupiiri Snapdragon 820 kärsisi edeltäjänsä tavoin ylikuumenemisesta. Nyt Qualcomm on kiistänyt huhut, kertoo GforGames.

Qualcommin mukaan Samsungin valmistaman Snapdragon 820 -piirin ylikuumeneminen ja sen vaatima ohjelmallinen tai fyysinen korjaus ei pidä paikkansa. Yhtiö tiedotti asiasta Kiinassa Weibon välityksellä.
Qualcomm kuitenkin kertoi, että piiriä parannetaa yhä, joten kehitystyön viimeisen vaiheet ovat meneillään ennen massatuotannon alkamista. Kehittäminen ei kuitenkaan tarkoita, että varsinaisia ongelmia edelleen olisi ja Qualcommin mukaan tulokset ovat toistaiseksi olleet tyydyttäviä.

Mikäli ongelma olisi todella olemassa, niin Samsungilla olisikin mahdollisesti syytä yrittää korjata suunnittelussa tapahtuneita virheitä, sillä korealaisvalmistaja luottanee seuraavassa lippulaivassa Qualcommin piireihin – ainakin osittain.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja