Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Photos päivittyi, piilottaa ei-toivotut pärstät

PuhelinvertailuGoogle päivitti hiljattain Photos-sovellustaan kaikilla tärkeimmillä alustoilla. Mukana tuli liuta uusia ominaisuuksia, joista tärkeimmät liittyvät ryhmien tekemiseen ja kuvien piilottamiseen.

Nyt useammissa maissa haussa Photos ryhmittää samoja naamoja yhteen, joten esimerkiksi tuttavan kuvan etsiminen on helpompaa. Mikäli kuvissa on ihmisiä, joiden kuvat haluaa piiloon (esim. entiset kumppanit), niin sekin onnistuu nyt. People-kohdan alta voi piilottaa haluamiaan henkilöitä.

Lisäksi hakutuloksissa on nyt mukana nipistyszoomaus ja mukana on tietysti tukku bugikorjauksia ja sovellusta nopeuttavia pikkumuutoksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja