Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intialaisvalmistajalta tulossa huippuedullinen 5,5 tuumainen Elite S Plus

Puhelinvertailu

Intialaisvalmistajalta tulossa huippuedullinen 5,5 tuumainen Elite S Plus
Intialaisvalmistaja Gionee esittelee piakkoin uuden Elite S Plus -mallin, joka on keskihintaluokan malli suurella näytöllä, josta kertoo Plus-lisänimi. Gionee kiusoittelee laitetta Facebookissa oheisella kuvalla.

Elite S Plus on huhujen mukaan mm. 5,5 tuumaisella näytöllä varustettu puhelin, jonka resoluutio on kuitenkin vain HD-tasoa (720p). Puhelimesta löytyy 13 megapikselin kamera, 5 megapikselin selfie-kamera, 3 gigatavua RAM-muistia, ja microSD-kortilla laajennettava 16 gigatavun tallennustila.
Keskihintaluokan malliksi varsin hyvät ominaisuudet. Järjestelmäpiirinä on MediaTekin MT6753, joka niin ikään on keskihintaluokan piiri ja vertautuu hyvin Qualcommin 615 -piiriin.

Puhelimen akku on 3150 milliampeerituntia, joka on kokoluokalle tavanomainen määrä. Laitteella on Intiassa hintaa 16,999 rupiaa eli n. 235 euroa. Laitteen päämarkkina onkin Intiassa eikä tietoa Eurooppaan saapumisesta ole.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja