Huawein tuleva Mate 8 -huippupuhelin sai julkaisupäivän

Sami Koivunen

Huawein tuleva Mate 8 -huippupuhelin sai julkaisupäivän
Huawei aikoo julkaista Mate 8 -huippupuhelimen vielä tämän kuun aikana. Tieto perustuu Huawein Weibo-sivulla julkaistuun teaseriin (kuvassa).

Huhujen mukaan Huaweilla pitää tässä kuussa kiirettä, sillä yhtiön odotetaan julkaisevan uuden Kirin 950 -järjestelmäpiirin tämän viikon torstaina. Mate 8:n teaserissa puhelimen tarkaksi julkaisupäivämääräksi on puolestaan merkitty 26. marraskuuta.

Huhujen perusteella Mate 8:n odotetaan olevan Huawein tähän mennessä teknisesti paras puhelin. Huhuissa on liikkunut tietoja Kirin 950 -piirin lisäksi mm. 5,7 tuuman näytöstä ja 20 megapikselin kamerasta. Puhelimesta saatetaan lisäksi julkaista kaksi varianttia, joista toisessa olisi kolme gigatavua ja toisessa neljä gigatavua RAM-muistia.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.