Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 7 -huhut alkoivat: Muistin määrä kasvamassa "Android-luokkaan"

Manu Pitkänen

iPhone 7 -huhut alkoivat: Muistin määrä kasvamassa Android-luokkaan
iPhone 6s:t eivät ole ehtineet olla suomalaisten kauppojen hyllyillä vielä edes kuukautta, mutta maailmalla on alettu jo spekuloida mitä uutta ensi vuonna julkaistavat iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -puhelimet tuovat tullessaan.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo, jonka ennustukset Applen tulevista tuotteista ovat olleet keskimääräistä analyytikkoa paikkansapitävämpiä, arvioi iPhone 7 Plussasta löytyvän peräti kolme gigatavua keskusmuistia, mikä olisi saman verran kuin nykyisissä Android-lippulaivoissakin. Pienemmässä iPhone 7:ssä käytettäisiin edelleen kahden gigatavun keskusmuistia, joten Applen aikomuksena on tehdä muistin määrästä yksi uusi erottava tekijä puhelinmallien välille.

4,7-tuumaiset ja 5,5-tuumaiset iPhonet ovat eronneet toisistaan tähän saakka näytön koon lisäksi lähinnä akun koon ja optisen kuvanvakaimen osalta.

Kuon tiedossa ei ole vielä muita seuraavan sukupolven iPhonien teknisiä ominaisuuksia, mutta aikaisemmin hän totesi Applen yrittävän tehdä iPhone 7:stä vain kuusi millimetriä paksun. Nykyisten iPhonien paksuudesta lähtisi siis vielä millimetri pois.


Ensi vuoden alkupuoliskolla myyntiin on tulossa Kuon mukaan myös uusi neljän tuuman iPhone, jolla Apple yrittää tavoittaa ne henkilöt, jotka suosivat puhelimen valinnassa kompaktia kokoa. Kenties edelleen myynnissä olevan iPhone 5s:n kysyntä on pysytellyt sen verran korkeana, että markkinoille halutaan tuoda uusi pienempi puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja