Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein uusi tehopiiri julkistettiin: Kirin 950

Manu Pitkänen

Huawein uusi tehopiiri julkistettiin: Kirin 950
Huawein täysin omistama HiSilicon on esitellyt Kirin 950 -järjestelmäpiirin. Kyseessä on ensimmäinen ARM:n Cortex-A72-ytimiä hyödyntävä mobiilipiiri.

Kirin 950:ssä on yhteensä kahdeksan suoritinydintä, joista neljä on raskaampiin laskentatehtäviin tarkoitettuja Cortex-A72-ytimiä ja loput neljä on vähävirtaisempia Cortex-A53-ytimiä. Grafiikkaohjaimena käytetään ARM:n Mali-T880:tä. Piiri on valmistettu TSMC:n 16 nanometrin FinFET+-prosessilla.

Uusien suoritinytimien ansiosta Kirin 950:ssä on potentiaalia toistaiseksi tehokkaimmaksi Android-järjestelmäpiiriksi, vaikka luotettavia testituloksia ei olekaan vielä julkaistu. Verkossa on julkaistu kuitenkin Huawei Mate 8:ksi uskotun laitteen Geekbench-tulokset. Niiden perusteella Kirin 950 olisi tosiaan rivakampi kuin Exynos 7420, mutta häviäisi vielä Applen A9:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.