Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kehuttu pulmapeli sai vihdoin jatkoa: The Room Three julkaistiin

Sami Koivunen

Kehuttu pulmapeli sai vihdoin jatkoa: The Room Three julkaistiin
Fireproof Games julkaisi jatkoa erittäin kehutulle The Room -pelisarjalle.

Tunnelmaan panostava The Room -pelisarja on suunniteltu erityisesti kosketusnäytöille. Pelin kolmososa tarjoaa mobiilipeliksi erittäin hyvät grafiikat ja aiemmista osista poikkeavasti vaihtoehtoisia lopetuksia pelin aikana tehtyihin valintoihin perustuen.

Runsaasti huomiota saaneen pelisarjan ykkösosa palkittiin BAFTAn toimesta vuoden 2012 parhaaksi peliksi. Kakkososa lukeutui puolestaan App Storen parhaiksi luokittelemiin peleihin 2013-14.

The Room 3:n voi ladata iOS:lle 4,99 euron hintaan. Korkeiden suorituskykyvaatimusten takia peli ei ole saatavilla iPad 1:lle tai iPhone 4:lle ja sitä vanhemmille puhelimille. Pelin odotetaan saapuvan myöhemmin myös Androidille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja