Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google osti App Storen parhaimmistoon kuuluneen editointisovelluksen

Manu Pitkänen

Google osti App Storen parhaimmistoon kuuluneen editointisovelluksen
Google on ostanut videoeditointisovelluksia iOS:lle kehittäneen Fly Labsin. Start-upin kehittäjät siirtyvät osaksi Google Photos -ryhmää.

Yrityskaupan myötä Google Photosin repertuaariin voidaan olettaa ilmestyä tulevaisuudessa laajat videoeditointiominaisuudet, joita ehkä terästetään nykyisestä Googlen konenäkö- ja tekoälyosaamisen avulla. Keväällä Google esitteli uudistetun ja Google+:sta irrotetun Photos-galleriapalvelun, jonne voi tallentaa rajattomasti valokuvia täysin ilmaiseksi. Palvelu on menestynyt varsin hyvin, sillä lokakuussa Photosilla oli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Yritysosto tuo lyhyellä aikavälillä iOS-käyttäjille rahanarvoisia etuja: aiemmin maksulliset lisäominaisuudet ovat seuraavat kolme kuukautta täysin ilmaisia. Kolmen kuukauden jälkeen Fly Labsin sovellukset häviävät App Storesta. Fly-editointiohjelma valittiin App Storen parhaimmistoon viime vuonna.

Alla olevalla videolla esitellään lyhyesti Fly Labsin sovelluksia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja