Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yli 1000 euron Android-älykello: TAG Heuer Connected

Manu Pitkänen

Yli 1000 euron Android-älykello: TAG Heuer Connected
Apple Watchia kritisoitiin aikoinaan sen korkeasta hinnoittelusta. Halvimmillaan sen saa ostettua 429 eurolla, mutta erikoisempi rannekevalinta nostaa kellon hinnan 700–1300 euron tietämille. TAG Heuer tähtää uudella Android Wear -älykellollaan tähän ylempään hintaluokkaan.

Uusi Connected-niminen älykello muistuttaa ulkoisesti TAG Heuerin valikoimista löytyviä perinteisempiä kelloja ja siihen on kuulemma tietoisesti myös pyritty. Älykellosta ei haluttu tehdä älykellon näköistä. Connectedissa on pyöreä 1,5 tuuman transflektiivinen LCD-näyttö (360x360 pikseliä), jota ympäröi titaanista valmistettu runko. Näyttö on vuorostaan suojattu safiirilla.

Suorituskyvystä huolehtii gigatavu keskusmuistia ja Intelin tuplaydinsuoritin. 410 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa 25 tunniksi. Apple Watchin tavoin TAG Heuerista puuttuu kokonaan GPS-sensori. Connectedissa ei ole myöskään Apple Watchin optisia sensoreita, joiden avulla kello kerää tietoa käyttäjän kehosta. TAG Heuer ei myöskään mainitse NFC:tä ominaisuuslistassaan, joten kelloa ei ilmeisesti pysty käyttämään lähimaksamiseen.TAG Heuer Connectedin suositushinta on 1350 euroa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.