Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Music julkaistiin Androidille

Manu Pitkänen

Apple Music julkaistiin Androidille
Apple Musicista on julkaistu ensimmäinen julkinen beta-versio Androidille. Sovellus on ladattavissa Google Playstä.

Toiminnallisesti Apple Music on Androidilla samanlainen kuin iOS:lläkin. Käyttäjät voivat kokeilla palvelua maksuttomasti kolmen kuukauden ajan, minkä jälkeen he voivat lopettaa palvelun maksullisten ominaisuuksien käytön. Suomessa Apple Musicin ilmaisiin ominaisuuksiin kuuluu Beats 1 -nettiradio, artistien seuraaminen Connect-kanavan kautta ja Connectissa jaetun sisällön toistaminen. Apple Musicin musiikkikirjaston kuunteleminen joko on-demand-pohjaisesti tai algoritmin arpomassa järjestyksessä vaatii palvelun tilaamisen (9,99 euroa kuukaudessa).

Android-sovellus ei tue vielä musiikkivideoita. Perhetilauksen hankkiminenkaan ei onnistu sovelluksen kautta (onnistuu Macin tai iOS-laitteen kautta).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.