Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapdragon 820 esiteltiin – tähtää ensi vuoden huippupuhelimiin

1
Manu Pitkänen

Snapdragon 820 esiteltiin – tähtää ensi vuoden huippupuhelimiin
Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri oli pettymys, mutta uusi yritys lippulaivatuotteiden ykköspiiriksi on jo tulossa: Qualcommin itse suunnittelemilla Kryo-ytimillä varustettu Snapdragon 820.

Snapdragon 820:stä on tihkunut tipoittain tietoja, mutta nyt piiri on esitelty kokonaisuudessaan isolle yleisölle. Järjestelmäpiiriin tulee kaksi 2,2 GHz:n taajuudella tikittävää Kryo-ydintä sekä kaksi alemmalla 1,6–1,7 GHz:n taajuudella tikittävää Kryo-ydintä. Kaikki neljä ydintä valmistetaan 14 nanometrin FinFET-tekniikalla. Ytimien parina on Adreno 530 -grafiikkapiiri, joka on Qualcommin omien sanojen mukaan 40 prosenttiasuorituskykyisempi kuin Snapdragon 810:ssä nähty Adreno 430.

Qualcommin mittauksissa Snapdragon 820 kuluttaa 30 prosenttia vähemmän tehoa kuin Snapdragon 810, 805 ja 801.

Kuvasignaaliprosessoreita Snapdragon 820:een tulee kaksi (Spectra) ja modeemi päivittyy Cat 12/13 -tasoiseen X12:een (max. 600 Mbps:n latausnopeus ja 150 Mbps:n lähetysnopeus).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.