Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen suunnitelma lompakon korvaamiseksi: Apple Pay -tilisiirrot

Manu Pitkänen

Applen suunnitelma lompakon korvaamiseksi: Apple Pay -tilisiirrot
Apple suunnittelee parhaillaan Apple Payn laajentamista henkilöiden välisiin tilisiirtoihin, kertoo Wall Street Journal. Vaikka neuvottelut ovat vielä pahasti kesken, voitaisiin palvelu avata Yhdysvalloissa jo ensi vuonna.

Suunniteltu palvelu olisi mitä ilmeisimmin PayPalin omistaman Venmon kaltainen, missä käyttäjä voi lähettää ja pyytää toisilta käyttäjältä rahaa itselleen halutun summan verran. Venmo on kerännyt nopeasti suosiota Yhdysvalloissa: Syksyllä sen kautta siirrettiin 2,1 miljardin dollarin edestä rahaa, kun vuotta aikaisemmin summa oli 700 miljoonaa dollaria. Ei siis ihme, että Applekin haluaa mukaan ihmisten väliseen rahaliikenteeseen.

Venmo, ja kenties myös Applen suunnittelema palvelu, soveltuu muun muassa laskujen, taksimatkojen kustannusten tai ravintolalaskujen puolittamiseen. Palvelun avulla voidaan myös maksaa vaikkapa viikkorahaa.Apple neuvottelee tilisiirroista ainakin J.P. Morgan Chasen, Capital One Financialin, Wells Fargon ja U.S. Bancorpin kanssa. Henkilöiden välisten tilisiirtojen avulla Apple pystyisi tutustuttamaan iPhone-käyttäjät Apple Payhin, mikä voisi lisätä sen käyttöä kaupoissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja