Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Erittäin kehuttu This War of Mine -peli saapui älypuhelimille

Sami Koivunen

Erittäin kehuttu This War of Mine -peli saapui älypuhelimille
Puolalaisen 11 bit studiosin erittäin kehuttu This War of Mine saapui älypuhelimille.

This War of Mine julkaistiin jo viime vuonna Windowsille, Macille ja Linuxille. Kesällä pelistä tehtiin puolestaan iOS- ja Android-tableteille optimoitu versio. Pelisovellus on universaali, eli se on sama kaikilla alustoilla ja pilvitallennuksen ansiosta kesken jäänyttä peliä voi jatkaa muillakin laitteilla ja alustoilla.

This War Of Mine on kerännyt runsaasti arvostelumenestystä. Ammattiarvosteluja koostava Metacritic on mm. antanut pelille 83 pistettä sadasta.

Pelaaja ohjaa This War of Minessa eliittisotilaan sijasta siviiliryhmää, jonka tavoitteena on selvitä hengissä vaativissa sotaoloissa. Pelin hahmoilla on pulaa arkisista asiosta kuten mm. ruuasta, lääkkeistä, nukkumispaikoista ja keittiötarvikkeista.

This War of Minen voi ladata Applen App Storesta ja Googlen Play-kaupasta 6,99 euron hintaan. Pelifirman YouTubessa antamien tietojen mukaan peli ei ole saapumassa Windows Phone -alustalle.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja