Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google palkitsee vapaaehtoisia ravintola-arvostelijoita ilmaisella tallennustilalla

Sami Koivunen

Google palkitsee vapaaehtoisia ravintola-arvostelijoita ilmaisella tallennustilalla
Google yrittää kasvattaa Local Guidesin suosiota tarjoamalla arvostelijoille ei-rahallisia etuja.

Local Guides on käytännössä Googlen vastine Yelpille ja TripAdvisorille. Siinä vapaaehtoiset keräävät tietoa yhteiseen tietokantaan, jonka tietoja voi selata Maps-sovelluksen avulla. Käyttäjät saavat pisteitä paikkojen arvostelusta, valokuvien lisäämisestä, paikkaa koskevien kysymyksien vastaamisesta, puuttuvien paikkojen lisäämisestä ja paikkojen tietojen muokkaamisesta.

"Local Guides -oppaat" jaetaan viiteen eri tasoon sen mukaan, paljonko he ovat keränneet pisteitä. Esimerkiksi 200 pistettä keränneet voivat päivittää Google Drive -tallennustilaa ilmaiseksi ja yli 500 pistettä keränneet pääsevät Googlen "sisäpiiriin" testaamaan uusia tuotteita ennen niiden varsinaista julkaisua. Uusien etuuksien ilmestymisestä kertoi Android Police.


Omaa sisällöntuotantoaan voi tarkkailla esimerkiksi Mapsin mobiilisovelluksen asetuksista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja