Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn Xperia Z5 -puhelimet saivat kamerapäivityksen

Manu Pitkänen

Sonyn Xperia Z5 -puhelimet saivat kamerapäivityksen
Sony on julkaissut tänään päivityksen Xperia Z5 -malliston puhelimien kamerasovellukselle. Päivitys tulee asteittain saataville, joten kaikki Xperia Z5:n omistajat eivät välttämättä pysty lataamaan sitä tällä hetkellä.

Päivityksen tärkein kehitysalue on käyttöliittymän siistiminen ja erilaisten siirtymien tehostaminen. Lisäksi asetusmuutoksia on aiempaa nopeampi tehdä.

Puhelinvertailu.comin testissä on parhaillaan Xperia Z5 Premium, mutta emme ole vielä saaneet ladattua päivitystä puhelimeen. Testiemme perusteella kamerasovellus tarvitsee käyttöliittymäparannusten lisäksi myös vilkaisua "konepellin" alle, sillä sovellus tuntuu reagoivan käskyihin turhan verkkaisesti. Kuvien tallentaminenkin ottaa välillä turhan kauan aikaa.

Alla on kuva uuden sovelluksen käyttöliittymästä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja