>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google menossa oikeuteen Venäjällä – "Android rikkoo lakia"

Manu Pitkänen

Google menossa oikeuteen Venäjällä – Android rikkoo lakia
Google aikoo riitauttaa Venäjän kilpailuviranomaisen tekemän päätöksen, jonka mukaan ohjelmistojätin puhelinmerkeille tarjoamat ehdot ovat kilpailulainsäädännön vastaisia. Puhelinmerkkien on ehtojen mukaan asennettava kaikkiin myytäviin puhelimiin Googlen tarjoamat sovellukset.

Jutun toi viranomaisten käsittelyyn venäläinen hakukoneyhtiö Yandex, jonka Android-laitteille suuntaaman sovelluskaupan voidaan ajatella kärsineen puhelimiin esiasennetusta Google Play -kaupasta. Kuukausi sitten kerrottiin Googlella olevan marraskuun 18. päivään saakka aikaa uusia puhelinmerkkien kanssa tehdyt sovellukset. Reuters uutisoi nyt, että takaraja olisi 18. joulukuuta.

Oli määräaika mikä hyvänsä, niin Google aikoo blogikirjoituksensa perusteella joka tapauksessa viedä viranomaispäätöksen tuomioistuimen tarkistettavaksi.Yandex kertoi viime viikolla, että se on pyytänyt myös EU:ta tutkimaan Googlen tarjoamat ehdot puhelinmerkeille. Euroopan komissio aloitti asian tutkinnan viime keväänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.