Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositusta synkronointipalvelusta Pro-versio – ilmaisominaisuuksista maksullisia

Manu Pitkänen

Suositusta synkronointipalvelusta Pro-versio – ilmaisominaisuuksista maksullisia
Pushbullet on suosittu alustariippumaton sovellus, jonka tarkoituksena on ratkaista yksi iso nykypäivän ongelma: saada kaikki omistamasi laitteet toimimaan saumattomasti yhdessä niin, että ne "tuntuvat kuin yhdeltä laitteelta". Ohjelma on ollut ilmainen ja kerännyt miljoonia latauskertoja.

Jatkossa Pushbulletista ei enää pääse nauttimaan täysin rinnoin ilmaiseksi, sillä osa aiemmin ilmaiseksi tarjotuista ominaisuuksista on siirretty uuteen maksulliseen Pro-tilausluokkaan. Pushbulletista on edelleen tarjolla ilmainenkin versio, mutta esimerkiksi siirrettävien tiedostojen kokoa on rajoitettu 25 megatavuun ja pikaviestipalveluihin voi lähettää Pushbulletin kautta viestejä kuukaudessa vain 100 kappaletta. Alla olevassa kuvassa on summattu ilmaisen Pushbulletin ja maksullisen Pushbullet Pron ominaisuuserot.

Pushbullet Pro maksaa kuukaudessa 4,99 dollaria tai vuosimaksuna 39,99 dollaria (jolloin kuukausimaksuksi muodostuu 3,33 dollaria). Sovelluskehittäjän mukaan toinen vaihtoehto palvelun kehityksen rahoittamiseksi olisi ollut mainosten esittäminen ja käyttäjätietojen tarjoaminen mainostajille, mutta hän ei halunnut lähteä siihen paremman käyttökokemuksen takaamiseksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja