Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play "varoittaa" mainoksia sisältävistä Android-ohjelmista

Manu Pitkänen

Google Play varoittaa mainoksia sisältävistä Android-ohjelmista
Google Playstä löytyy tolkuttomasti ilmaisia sovelluksia ja pelejä, mutta aina niiden ansaintamekanismit eivät käy suoraan ilmi. Ilmaiseksi ladattavissa ja maksullista sisältöä tarjoavien ohjelmien esittelyissä on tähänkin asti löytynyt maininta Tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia, mutta ensi vuodesta alkaen Google aikoo myös tiedottaa lataajille sovelluksen sisältämistä mainoksista.

Samankaltainen mainossisällöstä tiedottava merkintä ilmestyi tänä vuonna "koko perheen sovelluksiin", mutta tammikuusta alkaen kaikkien mainoksia sisältävien ohjelmien on kerrottava ansaintamallistaan Google Play -esittelysivulla. Sovelluskehittäjillä on tammikuuhun saakka aikaa tehdä tarvittavat merkinnät Play Developer Consolen kautta.
Google tiedotti mainostunnistepakosta kehittäjiä sähköpostitse.

Alla oleva kuva näyttää miltä mainostunniste käytännössä näyttää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja