Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG peruu Urbane 2:n lanseerauksen – laadunvalvonta havaitsi ongelman

Manu Pitkänen

LG peruu Urbane 2:n lanseerauksen – laadunvalvonta havaitsi ongelman
LG:llä toivottiin varmasti joulumyynnin vauhdittavan uuden LTE-tuella varustetun Watch Urbane 2nd Editionin kysyntää, mutta näillä näkymin se jää pelkäksi toiveajatteluksi: älykellon lanseeraus peruutetaan.

LG:n mukaan yhtiön laadunvalvonnan insinöörit havaitsivat kellossa komponenttivian, joka vaikuttaa sen päivittäiseen käyttöön negatiivisesti. Tämän tarkemmin ongelmaa ei haluttu kuvailla, joten on mahdotonta sanoa pystyykö yhtiö korjaamaan ongelman ja tuomaan kellon myyntiin joskus myöhemmin, vai onko peli menetetty kokonaan.

Ongelma oli joka tapauksessa sen verran haasteellinen, ettei sitä pystytty korjaamaan nopeassa aikataulussa.

LG Watch Urbane 2nd Edition oli ensimmäinen Android Wear -pohjainen älykello, joka tuki LTE-yhteyksiä (aiemmissa 3G- ja LTE-kelloissa on ollut muu käyttöjärjestelmä, esim webOS tai Tizen). Matkapuhelinverkkotuen ansiosta kello kykenee toimimaan täysin itsenäisesti ilman älypuhelinta.


Älykello ehdittiin tuoda myyntiin "avainmarkkinoille" viime viikolla. Suomessa toisen sukupolven Urbane-kelloa ei ole myynnissä, mutta myynnissä on kuitenkin ensimmäisen sukupolven versio, jossa ongelmaa ei ole kuitenkaan havaittu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja