Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tekee paluun Kiinaan – Sovelluskauppa kehitteillä

Manu Pitkänen

Google tekee paluun Kiinaan – Sovelluskauppa kehitteillä
Google suunnittelee parhaillaan Kiinan Android-käyttäjille räätälöidyn sovelluskaupan avaamista. Sovelluskaupan pitäisi aueta ensi vuoden aikana, kertovat Reutersille puhuneet lähteet.

Google ei ole panostanut Kiinaan merkittävällä tavalla vuoden 2010 jälkeen, jolloin hakukoneyhtiö ja Kiinan hallinto ajautuivat kovaan riitaan sensuurikysymysten takia. Google ei suostunut sensuroimaan palveluitaan, minkä vuoksi ne ovat olleet estettyinä, eikä maassa myytävissä Android-älypuhelimissa ole mukana Google Play -sovelluskauppaa.

Google näyttäisi olevan nyt valmis taipumaan Kiinan tahtoon. Maailman suurin älypuhelinmarkkina on liian iso "kakunpala" jätettäväksi muille. Reutersin mukaan Kiinan markkinoille tarkoitettu sovelluskauppa toimisi täysin erillään muista Google Play -kaupoista. Hakukoneyhtiön suunnitelmana on tuoda muitakin verkkopalveluita Kiinaan sovelluskaupan jälkeen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.