Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyi Androidilla – Tuki linkkien esikatseluun

Manu Pitkänen

WhatsApp päivittyi Androidilla – Tuki linkkien esikatseluun
WhatsAppin Android-sovellus on päivittynyt jälleen ja uusimman version voi käydä lataamassa puhelimeen Google Playn kautta.

Uutta WhatsAppissa on jo iOS:llä nähty mahdollisuus merkitä yksittäisiä viestejä suosikeiksi tähdellä. Merkintöjen avulla tietyt merkitykselliset viestit löytyvät myöhemmin helpommin, kun koko viestihistoriaa ei tarvitse kahlata läpi. Viestiin saa tähtimerkinnän painamalla viestiä pitkään ja painamalla sen jälkeen ilmestyvää tähteä.
Toinen uusi ominaisuus on tuki linkkien esikatselulle eli niin sanottu rich preview. Tähän asti linkin sisältäneessä viestissä on ollut pelkkä URL-osoite, mutta jatkossa WhatsApp osaa hakea samaan viestikuplaan linkin takaa löytyviä olennaisia tietoja, kuten sivulta löytyvän kuvan, otsikkotiedon sekä lyhyen kuvauksen. Esikatselun ansiosta linkin saaja saa hieman vihjeitä siitä, millaisen sivun hän on aukaisemassa.Android 6.0 Marshmallowin käyttäjille WhatsApp lisäksi vielä Direct Share -tuen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Androidin jakoehdotuksiin ilmestyy jatkossa pelkkien sovellusikoneiden lisäksi myös sinun WhatsApp-kontakteja. Direct Sharen avulla käyttäjän ei tarvitse kuin valita jaettava sisältö ja henkilö jolle se halutaan lähettää.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja