Microsoftin Cortana saapuu iPhonelle haastamaan Sirin

Puhelinvertailu

Microsoftin Cortana saapuu iPhonelle haastamaan Sirin
Microsoft on viime vuosina laajentanut toimintaansa merkittävästi kilpaileville aluistoille – kenties pääasiassa heikosti menestyneiden Windows-puhelinten takia. Nyt yhtiön Cortana-avustaja on aloittanut iPhonen ja iPadin valloituksen, kertoo TechCrunch.

Cortana on jo saatavilla Androidille (kuvassa) ja tietysti kaikille Windows-puhelimille, mutta nyt beetaversio saapui iPhonen TestFlight-alustalle, jossa ensimmäiset 2000 testaajaa pääsevät kokeilemaan sovellusta.

Toistaiseksi siis sovellus on saatavilla vain erittäin rajatulle joukolle, mutta Microsoft lupailee virallista julkaisua vielä tämän vuoden aikana. Myös toiminnallisuus on toistaiseksi varsin rajattua, eikä esimerkiksi äänellä sovelluksen avaavaa "Hey, Cortana"-ominaisuutta ole tarjolla iOS:llä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.