EA julkaisi ilmaisen Star Wars -keräilykorttipelin älypuhelimille ja tableteille

Sami Koivunen

EA julkaisi ilmaisen Star Wars -keräilykorttipelin älypuhelimille ja tableteille
Star Wars -faneille tämän vuoden loppu on poikkeuksellisen vilkas. Joulukuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa on pohjustaneet useat pelijulkaisut, joista tällä viikolla päivänvalon näki Star Wars: Galaxy of Heroes.

Star Wars: Galaxy of Heroes kokoaa hahmoja yhteen mm. tutuista elokuvista ja tv-sarjoista. Kyseessä on melko perinteinen sovelluksen sisäisiä maksuja tarjoava korttipeli, jossa pelaajan tehtävänä on taistella toisia ihmispelaajia vastaan ja kehittää omista korteistaan mahdollisimman vahvoja.

Star Wars: Galaxy of Heroesin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle App Storesta. Mobiilikehittäjä Kabam julkaisi iOS:lle ja Androidille Star Wars: Uprising -pelin jo syyskuussa.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.