Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

EA julkaisi ilmaisen Star Wars -keräilykorttipelin älypuhelimille ja tableteille

Sami Koivunen

EA julkaisi ilmaisen Star Wars -keräilykorttipelin älypuhelimille ja tableteille
Star Wars -faneille tämän vuoden loppu on poikkeuksellisen vilkas. Joulukuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa on pohjustaneet useat pelijulkaisut, joista tällä viikolla päivänvalon näki Star Wars: Galaxy of Heroes.

Star Wars: Galaxy of Heroes kokoaa hahmoja yhteen mm. tutuista elokuvista ja tv-sarjoista. Kyseessä on melko perinteinen sovelluksen sisäisiä maksuja tarjoava korttipeli, jossa pelaajan tehtävänä on taistella toisia ihmispelaajia vastaan ja kehittää omista korteistaan mahdollisimman vahvoja.

Star Wars: Galaxy of Heroesin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle App Storesta. Mobiilikehittäjä Kabam julkaisi iOS:lle ja Androidille Star Wars: Uprising -pelin jo syyskuussa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.